søndag den 6. januar 2013

Fyldt kyllingebryst


Der ligger en anden opskrift på bloggen meget lig denne. Opskriften hér, er bare i en udvidet udgave. Nu laves den nemlig ikke kun med lufttørret skinke, men også med fetaost og pesto. Sikke en dejlig sammensætning. Lidt af det knasende, lidt af det faste, lidte af det flydende og lidt af det salte. Sammen med en grøntsagstærte gør den sig godt. Selv lavede jeg en skinke-spinat-tomat-løg-tærte som tilbehør, hvilket var ret tilfredsstillende, og ledsaget af en lukket calzone med resten af grøntsagsfyldet fra tærtefyldet, blev middagen pludselig meget bedre end forventet. En frisk og sund start på den første og tiltrængte weekend efter juleferien.
Jeg vil helt sikkert selv tage opskriften frem igen til de næste gæster i huset, for kyllingerne kan ikke se andet end appetitlige og imponerende ud, når de bliver serveret på et sort fad og har tandstikker der holder kyllingefyldet sammen. Meget eksklusivt, men samtidig ukompliceret og hurtigt.

Ingredienser:
4 kyllingefileter
fetaost efter smag
4 spsk. basilikumspesto
4 stk parmaskinke

Sådan gør du:


Spræt kyllingen ¾ op på langs.


Kom 1 spsk pesto ind imellem de to kyllingeflapper. Derefter fetaen.


Luk dem ved forsigtigt at komme tandstikker i så fyldet ikke flyder ud inde i ovnen.


Kom 1 stk. parmaskinke omkring hver kylling.


Ind i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 graders varmluft.


Så er der serveret. Hurtigt, smukt og simpelt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar